+381 11 8304 720 ; +381 11 8304 730

+381 63 252 729

office@jugent.rs

Svetosavska 394b, 11460 Barajevo

Proizvodi

O našim proizvodima

Preduzeće JUGENT d.o.o. posluje od 1990. godine i poseduje iskusan tim čije znanje i predlozi mogu biti od velike pomoći!

JUGENT d.o.o. kao direktni uvoznik i proizvođač, u mogućnosti je da, osim kvaliteta, ponudi i izuzetne uslove prodaje, te su tako naši najveći kupci građevinske i projetkantske firme, a razgranata mreža distributera omogućava nam da radimo širom teritorije Srbije i Crne Gore.

JUGENT se brine o hitnim problemima na efikasan način, brzim izlaskom na teren. Rezervni delovi su obezbeđeni i uvek dostupni na lageru.

Zašto Jugent

  • Direktni uvoznik
  • Veliki lager
  • Prodaja delova
  • Montaža vrata
  • Redovno održavanje
  • Servis i popraka

Garažna vrata

Garažna vrata, kao najveći pokretni deo na vašoj kući, čine vaš dom još atraktivnijim. Nudimo vam vrhunski izgled uz maksimalnu funkcionalnost.

Saznaj više

Industrijska vrata

Glavna karakteristika svih naših industrijskih vrata jeste sigurnost i pouzdanost u funkcionisanju.

Saznaj više

SENZORSKA VRATA

Sva naša senzorska vrata odlikuju se izuzetnim karateristikama i odgovaraju standardu ISO 9001. Veoma su jednostavna za ugradnju i upotrebu.

Saznaj više

MOTORI i AUTOMATIKA

U našoj ponudi se nalazi širok spektar proizvoda za automatizaciju kapija, kako krilnih tako i kliznih kapija. Svi motori odlikuju se visokim kvalitetom i trajnošću.

Saznaj više

Rampe

Rampe su predviđene za privatne, javne i industrijske parkinge sa 4, 6 ili 8 metara prolaza. Mogućnost automatske sinhronizacije dve rampe postavljene jedna naspram druge.

Saznaj više

UTOVARNE RAMPE

Elektrohidraulične utovarne rampe su idealne za distributivne centre, magacinske prostore, kao i za sve objekte sa potrebom savremene i efikasne logistike.

Saznaj više