+381 11 8304 720 ; +381 11 8304 730

+381 63 252 729

office@jugent.rs

Svetosavska 394b, 11460 Barajevo

Pribor i oprema

Daljinski upravljači

Nice-Flor-s-daljinski-upravljac Daljinski upravljač s 4.5 milijuna milijardi kombinacija. 433.92MHz rotirajući kod sistem sa samoučećim funkcijama i sekvencionalnim kodom za višestruko programiranje (Flor-sc). Flor je idealano rješenje za kontroliranje višestrukih sistema s unikatnim i Nice Flor-S daljinski upravljači osobnim kodom: samoučeći prijemnici su u stanju primiti i pohraniti do 1020 kodova Nova Bay-blend® plastika, još su otporniji i elastičniji Koristeći BUPC palm-top uređaj Flor-sc model omogućava memoriranje cijelih paketa u jednoj operaciji bez potrebe da ih otvarate. Prijenos putem rotirajućeg koda je apsolutno siguran jer je nemoguće kopirati daljinski upravljač. Samoučeća funkcija: kodovi se mogu unijeti sa udaljenosti uz već programiran daljinski ili pomoću tipke za programiranje na prijemniku, dok lampica označava različite funkcije.
Nice-Flor-M-daljinski-upravljac Bimodalni daljinski upravljač s ugrađenim prijenosnikom, 4.5 milijuna milijardi kombinacija. 433.92MHz rotirajući kod sistem sa samoučećim funkcijama i sekvencionalnim kodom za višestruko programiranje (Flor-sc). Inovativni Flor-m daljinski upravljači nude nove mogućnosti za kontrolu ulaska,Nice Flor-m daljinski upravljači objedinjujući više funkcija u jednom proizvodu. Dvo i četvero-kanalne verzije ovih modela su identične onima iz Flor-sc serije. BUPC software omogućuje memoriranje cijelih paketa od 100 daljinskih upravljača u jednoj operaciji, bez potrebe da otvaranja paketa. Flor-m se može spojiti na MOU palm-top za jednostavnu kontrolu na mjestu ili putem PC-a. Flor-m prepoznaju oba Flor prijemnika i MyMoon beskontaktni čitač
Nice-Very-VR-daljinski-upravljac Minijaturni Nice daljinski upravljači s 4.5 milijuna milijardi kombinacija. 433.92MHz rotirajući kod sistem sa samoučećim funkcijama VeryVR se ističe zbog svog naprednog i profinjenog dizajna, napravljenNice VeryVR daljinski upravljač je da bude idealan daljinski za automobil ili torbicu. Malen i vitak: može se držati u torbici ili koristiti kao elegantni privjesak za ključeve. Lithium baterija: vijek trajanja je 3 godine. Daljinski upravljač VeryVR se može spojiti s BUPC palm-top uređajem za laku kontrolu kodova na mjestu ili putem PC-a.
Nice Ergo daljinski upravljac Prijenosni daljinski upravljač za upravljanje do 6 automatiziranihNice Ergo daljinski upravljač skupina proizvoda za zaštitu od sunca. Ergonomskog dizajna, jednostavan za korištenje i održavanje. Frekvencija 433,92 MHz rotirajući kod, s preko 4,5 milijuna milijardi kombinacija, funkcija samoučenja. Doseg upravljanja od 200 m na otvorenom i do 35 m u zatvorenom prostoru

FOTO ĆELIJE

NICE-Fotocelije-MOON Sinkronizirane fotoćelije s ± 5° kutom.Nice Moon foto ćelije Elegantne i tanke foto ćelije: samo 28mm (prilagođena verzija:38mm) Otpornost: Prozirno polikarbonatno kućište, 2 nivoa dometa, sinkronizirani krugovi i poravnanje s proporcionalnom lampicom za sigurnu i laku ugradnju.
NICE-Fotocelije-MOONtouch Beskontaktni čitač za kartice i bimodalne daljinske upravljače Flor-m, sa spojem na dekoder pomoću dviju žica. Ekskluzivne funkciije: Može se memorirati do 255 kartica s jednim kodom, proširivo na 510,Nice Moontouch foto ćelije dva kanala, dva načina programiranja: jednostavno ili profesionalno, programabilne izlazne funkcije s momentalnim relejem, bistabilnim relejem, štopericom, protu-provalne funkcije, udaljenost čitanja 5-10 cm, iznimno otporni polikarbonat, lampica omogućuje korisniku da vidi uređaj i u mraku, moguće je promjeniti brojač operacija povezan s datom karticom prisutnom u memoriji, omogućava korisniku da u memoriji promijeni parametre koji se odnose na tip kartica koje će dekoder moći prepoznavati.
NICE fotocelija myMOON Beskontaktni čitač za kartice i bimodalne daljinske upravljače Flor-m, sa spojem na dekoder pomoću dviju žica. Ekskluzivne funkciije: Može se memorirati do 255 kartica s jednim kodom, proširivo na 510,Nice myMoon foto ćelije dva kanala, dva načina programiranja: jednostavno ili profesionalno, programabilne izlazne funkcije s momentalnim relejem, bistabilnim relejem, štopericom, protu-provalne funkcije, udaljenost čitanja 5-10 cm, iznimno otporni polikarbonat, lampica omogućuje korisniku da vidi uređaj i u mraku, moguće je promjeniti brojač operacija povezan s datom karticom prisutnom u memoriji, omogućava korisniku da u memoriji promijeni parametre koji se odnose na tip kartica koje će dekoder moći prepoznavati.
Nice Ergo daljinski upravljac Prijenosni daljinski upravljač za upravljanje do 6 automatiziranihNice Ergo daljinski upravljač skupina proizvoda za zaštitu od sunca. Ergonomskog dizajna, jednostavan za korištenje i održavanje. Frekvencija 433,92 MHz rotirajući kod, s preko 4,5 milijuna milijardi kombinacija, funkcija samoučenja. Doseg upravljanja od 200 m na otvorenom i do 35 m u zatvorenom prostoru

Moduli

1 kanal - "korak po korak" Nice modul WM001C
3 kanala - "korak po korak" Nice modul WM003C
9 kanala "korak po korak" Nice modul WM009C
80 - 240 kanala "korak po korak" i "gore-stop-dole" Nice moduli