+381 11 8304 720 ; +381 11 8304 730

+381 63 252 729

office@jugent.rs

Svetosavska 394b, 11460 Barajevo

Industrijska vrata

Karakteristike

Glavna karakteristika svih industrijskih vrata jeste sigurnost i pouzdanost u funkcionisanju. Opruge su kompjuterski izbalansirane da zadovolje specifičnost veličine svakog otvora i težine vrata, radi lakog ručnog podizanja. Sigurnosni sistemi protiv pada, i prema potrebi dodatna ojačanja po širini - omege. Sva bravarija je presvučena cinkom, kao zaštitom protiv uticaja okoline na stvaranje rđe.

Radionica gde vrata imaju mali broj otvaranja može uzeti vrata sa ručnim otvaranjem, a gde je prolaz ljudi veći, mogu se ugraditi pešačka vrata. Kod vrata gde je frekvencija prolaska vozila velika, može se ugraditi kompletan sistem daljinskog upravljanja.

Sam proces proizvodnje pruža neograničene mogućnosti, ugradnjom različitih dodataka na zahtev kupca, počevši od boje, ugradnje prozora, pa sve do vrste instalacije.

Dodatne opcije

Prozori – Ventilacioni grilovi

U slučaju potreba za više dnevne svetlosti unutar garaže, nudimo više vrsta prozora. Količina je po vašem zahtevu. Možete takođe izabrati i razne dekoracije za prozore. Ukoliko nemate prirodan izvor vazduha u vašoj garaži, ventilacioni grilovi su savršeno rešenje.

Vrata u vratima

Na mestima gde ima dosta prolaza pešaka, a radi uštede energije, nije potrebno podizati kompletna vrata, već je moguće ugraditi integrisana vrata za prolaz pešaka.

Automatika

Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno i to vrlo lako, ali mi vam nudimo i preporučujemo daljinsko upravljanje. Više ne morate izlaziti iz kola da biste otvorili vrata vaše garaže.

Panelna vrata

Panelna industrijska vrata su dizajnirana za upotrebu za magacine, logističke centre i razne proizvodne delatnosti.

Prave se od sendvič panela, debljine 4cm, sa dobrom unutrašnjom izolacijom.

Činjenica da se vrata prilikom otvaranja pomeraju pod plafon u segmentima, štedeći time prostor, čini ovaj tip vrata najpopularnijim među arhitektama i investitorima.

Galerija - panelna vrata

Kombinovana vrata

Kombinovana industrijska vrata se koriste radi većeg osvetljenja i/ili boljeg vizuelnog utiska.

Prave se sa jednim ili više panela rađenih od eloksiranih aluminijumskih profila sa providnom ispunom, koja može biti od:

  • jednostrukog pleksiglasa
  • duplog preksiglasa
  • bezbojnog leksana
  • leksana u boji

Galerija - kombinovana vrata

Panoramska vrata

Panoramska industrijska vrata su vrata atraktivnog izgleda koja propuštaju prirodnu svetlost, što ih čini odličnim izborom za mnoge industrijske i komercijalne objekte.

Prave se od aluminijumskih profila koji mogu biti eloksirani ili u boji, sa ispunom od:

  • jednostrukog pleksiglasa
  • duplog preksiglasa
  • bezbojnog leksana
  • leksana u boji

Galerija - panoramska vrata

Galerija