+381 11 8304 720 ; +381 11 8304 730

+381 63 252 729

office@jugent.rs

Svetosavska 394b, 11460 Barajevo

Garažna vrata

Ugradnja

Garažna vrata, kao najveći pokretni deo na vašoj kuci, čine vaš dom još atraktivnijim. Mi vam nudimo vrhunski izgled uz maksimalnu funkcionalnost. Pored dobrog dizajna, ova vrata su pravljena da traju godinama, a istovremeno su lagana i čvrsta. Vrata su dizajnirana tako da štede prostor. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim. Vrata su izbalansirana torzionim oprugama, što ih čini lakim za ručno podizanje. Velika fleksibilnost prilikom instalacije, znači mogućnost postavljanja ovakvog tipa vrata na bilo kakav otvor. Vrata se rade prema meri vašeg otvora.

Pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor za vrata i nađete odgovarajući način otvaranja, prilagođen vašim potrebama i zahtevima.

Mogućnosti

  • Tiho otvaranje i zatvaranje
  • Ručno pokretanje
  • Mogućnost parkiranja tačno ispred vrata
  • Mogućnost otvaranja iz auta ili kuće
  • Na prepreku vrata se vraćaju

MATERIJALI

Segmentna garažna vrata se prave od segmenata (panela) debline 4 cm. Paneli su fabrički ispunjeni poliuretanom oslobođeni od hlorofluorkarbona (CFC) u skladu sa međunarodnim standardima. Oko vrata su postavljene dihtujuće gume.

Nudimo dve vrste panela: model linije i model kasete. Standardna boje je bela ali se rade i sve boje po RAL karti.

JUGENT garažna vrata su termoizolovana.

Možete birati između modela linija i modela kasete uz veliki izbor boja
model linije garazna vratamodel kasete garazna vratapaleta boja garazna vrata

Dodatne opcije

Prozori – Ventilacioni grilovi

U slučaju potreba za više dnevne svetlosti unutar garaže, nudimo više vrsta prozora. Količina je po vašem zahtevu. Možete takođe izabrati i razne dekoracije za prozore. Ukoliko nemate prirodan izvor vazduha u vašoj garaži, ventilacioni grilovi su savršeno rešenje.

Vrata u vratima

Na mestima gde ima dosta prolaza pešaka, a radi uštede energije, nije potrebno podizati kompletna vrata, već je moguće ugraditi integrisana vrata za prolaz pešaka.

Automatika

Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno i to vrlo lako, ali mi vam nudimo i preporučujemo daljinsko upravljanje. Više ne morate izlaziti iz kola da biste otvorili vrata vaše garaže.

Galerija